• Home
  • /
  • PATRÍCIA PIHENŐHÁZ
PATRÍCIA PIHENŐHÁZ

PATRÍCIA PIHENŐHÁZ

Patrícia pihenőház

Pihenőházunk a szekszárdi szőlőhegyek között meghúzódó kis faluban, Alsónánán található, 10 km-re Bátaszéktől, 12 km-re Szekszárdtól.

A ház egész évben foglalható. A vendégház egy önálló kis parasztház, ami egyben foglalható. A vendégház egy régi parasztház, berendezésében meghatározóak a régi falusi életet idéző bútorok, a modern ízlésnek és a vidéki bájnak megfelelően felújítva. A hálószobában egy franciaágy, a nappaliban egy kinyitható kanapé és étkező asztal négy székkel található. A konyha jól felszerelt. 

Vendégeink zavartalanul pihenhetnek, hiszen az egész ház a kerttel rendelkezésükre áll. A vendégház 2-4 személynek, barátoknak, pároknak, gyermekes családoknak ideális hely a pihenésre. Szállásunkon szívesen látunk vendégül kisgyermekes családokat, igényelhető babaágy, babakád, etetőszék. A kertben csúszda, hinta, homokozó várja a kicsiket. Ha falusi reggelit igényelnek, akkor a helyi termelők finomságai kerülnek a terített asztalra. A vendégházban internet (WIFI), műholdas síkképernyős TV is található.

Olykor nem kell más, csak az édes semmittevés, nyáron pihenés a napozóágyon vagy hűsölés a diófa árnyékában, télen melegedés a kandalló tüzénél. Olykor pedig el kell indulni felfedezni a vidéket: a környéken kiváló borászatok, szép túraútvonalak, műemléki látnivalók várják és természetesen a Gemenc erdővel, kisvasúttal.

 

              

       

 

Várjuk szeretettel, ha vidéki pihenésre, nyugalomra, kikapcsolódára vágyik!

Patrícia Pihenőház

7147 Alsónána, Ady Endre utca 10.

Tel.: +36-30/357-6926

E-mail: patriciapihenohaz@gmail.com

Web: https://patriciapihenohaz.hu/

Facebook:http://https://www.facebook.com/patriciapihenohaz/

Back to Top